Εφαρμογές Φυσικού Αερίου

Απόλυτη άνεση
οικονομία
και ασφάλεια

Η Climateam έχει μελετήσει, σχεδιάσει και υλοποιήσει μια πληθώρα από ποικίλες εφαρμογές Κλιματισμού, από απλές οικιακές έως και σύνθετες βιομηχανικές.

Το γεγονός αυτό καθιστά το έμπειρο προσωπικό της αρμόδιο για την εύρεση της καταλληλότερης λύσης σε οποιαδήποτε είδους εφαρμογή, άμεσα και με εγγύηση για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Για κάθε χώρο, ανάλογα με την χρήση, τον προσανατολισμό, τον τόπο εγκατάστασης και το είδος της κατασκευής του, προκύπτουν οι ανάλογες απαιτήσεις για Κλιματισμό.

Εφαρμογές Φυσικού Αερίου

Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας.

Αυτόνομη
ανεξάρτητη θέρμανση

Η αυτόνομη θέρμανση εξασφαλίζεται οικονομία και ελευθερία. Η επιλογή μιας αυτόνομης εγκατάστασης με τη χρήση φυσικού αερίου επιτρέπει την εγκατάσταση λεβήτων που συνδυάζουν τη θέρμανση με την παραγωγή ζεστού νερού στις αναγκαίες ποσότητες διαθέτοντας ελάχιστο χώρο.

Κεντρική
θέρμανση

Η χρήση του φυσικού αερίου στην κεντρική θέρμανση αποτελεί σήμερα μια σημαντική λύση για κάθε νοικοκυριό αφού μπορεί να υπάρχει η ταυτόχρονη παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού (με απαραίτητη την παρουσία boiler).Η μετατροπή της εγκατάστασης θέρμανσης για χρήση φυσικού αερίου είναι εύκολη οικονομική και συμφέρουσα. Με την τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών, αρκεί μόνο η αντικατάσταση του καυστήρα, εργασία εύκολη και απλή που μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και κατά την διάρκεια του χειμώνα χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στα διαμερίσματα που εξυπηρετούνται.

Μαγείρεμα

Το μαγείρεμα με φυσικό αέριο είναι διαδεδομένο σε όλη την Ευρώπη και αντικατέστησε όλες τους άλλους τρόπους μαγειρέματος.Οι εστίες είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να παρέχουν αμέσως τη ζητούμενη θερμότητα σε αντίθεση με τις συσκευές που χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια. Κάθε τροφή απαιτεί το δικό της χρόνο ψησίματος. Η κουζίνα φυσικού αερίου χάρη στην δυνατότητα ρύθμισης της φλόγας είναι σε θέση να εγγυηθεί τη σωστή θερμοκρασία για κάθε φαγητό.

Ζεστό νερό

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης του φυσικού αερίου είναι η παροχή ζεστού νερού στις ποσότητες αλλά και στο χρόνο που το χρειαζόμαστε. Χειμώνα καλοκαίρι έχουμε ζεστό νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία δίχως περιορισμούς ποσότητας η χρονικών περιθωρίων.

espa-banner